xbox gry na pc

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
edyta85

xbox gry na pc

Post autor: edyta85 »

Witam ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie xbox gry na pc. Ostatnio zakupiłam konsolę Xbox One, jednak z różnych powodów nie mogę grać na niej tak często, jakbym chciała. Dlatego postanowiłam przenieść się na komputer, aby móc cieszyć się ulubionymi grami w wolnym czasie. Niestety, nie mam doświadczenia w grach na PC i potrzebuję pomocy w wyborze odpowiednich gier oraz w ich instalacji i uruchomieniu. Chciałabym również dowiedzieć się, czy istnieje możliwość przeniesienia moich zakupionych gier na konsoli na komputer. Jestem zdesperowana, ponieważ nie chcę marnować pieniędzy na gry, które nie będą działać na moim sprzęcie. Liczę na pomoc i porady od bardziej doświadczonych graczy, którzy mogą mi doradzić w wyborze gier i udzielić wskazówek dotyczących instalacji i uruchomienia. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy będę mogła cieszyć się grami na PC tak samo, jak na konsoli.