"Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko ludzie, którzy nie potrafią ich zrobić." - Geralt z Rivii
To moje motto, które zawsze mnie motywuje do działania. Wierzę, że każdy z nas ma w sobie siłę i umiejętności, by osiągnąć swoje cele. Wystarczy tylko w to uwierzyć i nie poddawać się w trudnych chwilach.
"Każdy ma swoją własną wojnę do wygrania." - Ciri
Ta wypowiedź Ciri przypomina mi, że każdy z nas ma swoje własne wyzwania i problemy, które musimy pokonać. Ale to właśnie dzięki nim stajemy się silniejsi i mądrzejsi. Niech nasze wojny będą naszymi lekcjami, a zwycięstwa naszymi nagrodami.
"Nie jestem ani dobrym, ani złym. Jestem po prostu wiedźminem." - Geralt z Rivii
Ten cytat przypomina mi, że nie ma czarno-białych podziałów na dobrych i złych. Każdy z nas ma w sobie dobro i zło, ale to nasze wybory i działania definiują nas jako ludzi. Niech nasze decyzje będą mądre i odpowiedzialne, a my będziemy godnymi wiedźminami w swoim życiu.
To tyle ode mnie na początek. Mam nadzieję, że spodobały wam się moje ulubione cytaty z gry Wiedźmin. Czekam na wasze komentarze i propozycje. Do zobaczenia w kolejnych postach!