vipo gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Honorata1979

vipo gry

Post autor: Honorata1979 »

Siema! ;D Jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie vipo gry. Jestem wielką fanką gier komputerowych, a szczególnie tych związanych z przygodami i zagadkami. Ostatnio natknęłam się na grę vipo, która bardzo mnie zainteresowała. Niestety, nie mogę sobie poradzić z jedną z misji, która jest kluczowa dla dalszego przebiegu gry. Próbowałam już wielokrotnie, ale za każdym razem kończy się to niepowodzeniem. Nie chcę korzystać z poradników w internecie, ponieważ uważam, że to zabiera całą frajdę z gry. Dlatego zwracam się do Was, szanowne forumowiczki, o pomoc. Może któraś z Was miała podobny problem i potrafi mi podpowiedzieć, jak go rozwiązać? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę. Chciałabym przejść tę grę w całości i cieszyć się jej fabułą, a nie utknąć na jednej misji. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź! ;D