używane gry xbox 360 empik
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Feliks
używane gry xbox 360 empik
Post autor: Feliks »
Witam ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie używanych gier na Xbox 360, dostępnych w empiku. Ostatnio zakupiłem konsolę i chciałbym uzupełnić swoją kolekcję gier, jednak nie jestem pewien, czy warto kupować używane egzemplarze. Z jednej strony są one tańsze, ale z drugiej strony obawiam się, że mogą być w złym stanie lub niekompletne. Nie mam też doświadczenia w kupowaniu używanych gier, więc nie wiem na co zwracać uwagę. Chciałbym poznać opinie innych graczy, którzy mieli już do czynienia z zakupem używanych gier w empiku. Czy warto ryzykować i kupować je w tym miejscu? Czy może lepiej szukać innych źródeł? Zależy mi na tym, aby gry były w dobrym stanie i nie zawierały żadnych uszkodzeń, które mogłyby wpłynąć na jakość rozgrywki. Liczę na Waszą pomoc i porady, aby uniknąć rozczarowania i wybrać najlepsze opcje zakupu. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i doświadczenia, które mogą mi pomóc w podjęciu decyzji. Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc w tym temacie.