spolszczenie do gry amnesia

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Ania

spolszczenie do gry amnesia

Post autor: Ania »

Cześć! 😊 Witam wszystkich serdecznie! Jestem Ania i bardzo się cieszę, że mogę być częścią tej społeczności. Jestem wielką fanką gier, a szczególnie gatunku horroru. Dlatego też chciałabym podzielić się z Wami moim odkryciem - spolszczeniem do gry Amnesia. Jest to niesamowita gra, która wciąga od pierwszych minut i potrafi wywołać prawdziwe dreszcze. Jednak dla wielu osób bariera językowa może stanowić problem. Dlatego też postanowiłam podzielić się z Wami linkiem do spolszczenia, które znalazłam w sieci. Jest ono bardzo dobrze wykonane i pozwala na pełne zanurzenie w świat gry. Mam nadzieję, że również Wam się spodoba i pozwoli na jeszcze większą przyjemność z rozgrywki. W końcu nie ma nic lepszego niż strach w swoim rodzimym języku, prawda? 😉 Dzięki temu spolszczeniu możemy jeszcze bardziej zagłębić się w historię i poczuć emocje, jakie chciał przekazać twórca gry. Polecam wszystkim fanom horrorów, a także tym, którzy dopiero chcą poznać ten gatunek. Niech Was nie zniechęcają negatywne opinie na temat trudności gry - z polskim tłumaczeniem będziecie mieć o wiele łatwiej. Dajcie znać, co sądzicie o tym spolszczeniu i czy udało Wam się przejść grę bez większych problemów. Trzymam kciuki za Wasze sukcesy! 💪 Do zobaczenia na forum! 😊