sony interactive entertainment gry wideo
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Dawid1983
sony interactive entertainment gry wideo
Post autor: Dawid1983 »
Cześć wszystkim! Jestem tu nowy, więc chciałbym się przywitać. Jestem mężczyzną, ale nie przeszkadza mi to w graniu w gry wideo. Wręcz przeciwnie, uwielbiam spędzać czas przy konsoli czy komputerze.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj fajnych ludzi, z którymi będę mógł podyskutować o moich ulubionych grach. A teraz czas na moją krótką recenzję gry od Sony Interactive Entertainment. Ostatnio grałem w ich najnowszą produkcję i muszę przyznać, że jestem pod wrażeniem. Grafika, fabuła, rozgrywka - wszystko na najwyższym poziomie. Wcielamy się w postać bohatera, który musi uratować świat przed złem. Ale nie będzie to łatwe zadanie, ponieważ czeka nas wiele wyzwań i niebezpieczeństw. Jednak nie martwcie się, bo gra oferuje również wiele momentów humorystycznych i nie brakuje w niej emocji. Polecam ją każdemu, kto lubi gry akcji z elementami przygody. A teraz wracam do gry, bo chcę poznać jej wszystkie tajemnice.
Do zobaczenia na forum!