satanistyczne gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Marcela1984

satanistyczne gry

Post autor: Marcela1984 »

Siema :) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie satanistycznych gier. Ostatnio zaczęłam interesować się tematyką okultystyczną i natknęłam się na wiele gier, które wykorzystują motywy satanistyczne. Nie jestem pewna, czy powinnam w nie grać, ponieważ nie chcę narazić się na niebezpieczeństwo duchowe. Jednocześnie jestem ciekawa, co kryje się za tymi grami i czy są one tylko fikcją czy też mogą mieć wpływ na moje życie. Chciałabym dowiedzieć się więcej na ten temat i poznać opinie innych osób, które miały do czynienia z tego typu grami. Czy są one bezpieczne dla psychiki? Czy mogą wpłynąć na moje przekonania i wartości? Czy istnieje ryzyko, że zostanę uwikłana w świat okultystyczny? Bardzo zależy mi na zdrowiu psychicznym i duchowym, dlatego szukam pomocy i wsparcia w zrozumieniu tego zagadnienia. Chciałabym również poznać alternatywne sposoby spędzania czasu, które nie będą wiązać się z ryzykiem dla mojego dobra. Dziękuję za każdą pomoc i wskazówkę.