ps plus jakie gry w styczniu 2020

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Anna

ps plus jakie gry w styczniu 2020

Post autor: Anna »

Cześć! 😊 Witam wszystkie panie na forum! Jestem tu nowa, ale już teraz czuję się jak w domu. Mam nadzieję, że spędzę tu miło czas i poznam wiele wspaniałych kobiet. 💕

A teraz przejdźmy do tematu, który mnie bardzo interesuje - gry w styczniu 2020 dla posiadaczy PS Plus. Jestem bardzo podekscytowana, ponieważ słyszałam wiele dobrych opinii na temat tych gier. Już nie mogę się doczekać, aby zagrać w "Uncharted: The Nathan Drake Collection" i poznać przygody Nathana Drake'a. 💪

Oprócz tego, jestem również ciekawa "Goat Simulator", który wydaje się być bardzo zabawną i szaloną grą. 🐐 A "The Sims 4" to klasyka, którą zawsze warto mieć w swojej kolekcji. 🏠

Nie mogę się doczekać, aby zacząć przygodę z tymi grami i mam nadzieję, że będą one dostarczać mi wielu godzin rozrywki. A Wy, jakie macie wrażenia na temat gier w styczniu 2020 dla PS Plus? Podzielcie się nimi w komentarzach! 😊 #psplus #gry #styczeń2020 #kobietygrające #nowanatymforum