prywatna nauka gry na gitarze
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
lucjan_94
prywatna nauka gry na gitarze
Post autor: lucjan_94 »
Witam
Jestem mężczyzną i chciałbym zacząć grać na gitarze. Niestety nie mam możliwości uczęszczania na lekcje w szkole muzycznej, dlatego szukam prywatnego nauczyciela, który mógłby mi pomóc w nauce gry na tym instrumencie. Od dłuższego czasu marzę o tym, aby nauczyć się grać na gitarze, jednak nie mam żadnego doświadczenia w tym zakresie. Chciałbym nauczyć się podstawowych akordów i technik gry, aby móc zagrać swoje ulubione piosenki. Jestem bardzo zdeterminowany i chętny do nauki, dlatego szukam kogoś, kto mógłby mi pomóc w osiągnięciu tego celu. Mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś, kto jest doświadczonym nauczycielem i chętnie podzieli się swoją wiedzą ze mną. Jestem otwarty na różne metody nauki i jestem gotowy do poświęcenia czasu i wysiłku, aby osiągnąć swój cel. Liczę na to, że dzięki pomocy prywatnego nauczyciela będę mógł szybko i skutecznie nauczyć się grać na gitarze. Będę wdzięczny za wszelką pomoc i wsparcie w tej dziedzinie. Dziękuję z góry za uwagę i mam nadzieję, że znajdę tutaj odpowiedniego nauczyciela, który pomoże mi rozpocząć moją przygodę z grą na gitarze.