pole do gry w siatkówkę
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Robert1989
pole do gry w siatkówkę
Post autor: Robert1989 »
Siema ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie: pole do gry w siatkówkę. Chciałbym zorganizować mecz ze znajomymi, ale nie mam odpowiedniego miejsca do gry. W moim otoczeniu nie ma żadnych boisk, a na hali sportowej są już zajęte terminy. Chciałbym jednak zorganizować to spotkanie, ponieważ jest to dla nas ważna tradycja i sposób na spędzanie czasu razem. Często gramy w piłkę nożną, ale chcielibyśmy spróbować czegoś nowego i siatkówka wydaje się idealnym wyborem. Nie mam jednak pojęcia, jakie wymiary powinno mieć pole do gry, jakie są zasady i jak przygotować odpowiednie linie na boisku. Szukam więc porad od osób, które mają doświadczenie w grze w siatkówkę lub znają się na organizacji takich wydarzeń. Liczę na pomoc w wyborze odpowiedniego miejsca do gry oraz w przygotowaniu pola, abyśmy mogli cieszyć się grą w siatkówkę w najlepszych warunkach. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. Pozdrawiam!