nauka gry na gitarze trójmiasto
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Feliks1983
nauka gry na gitarze trójmiasto
Post autor: Feliks1983 »
Cześć wszystkim! Jestem mężczyzną i chciałbym nauczyć się grać na gitarze. Mieszkam w Trójmieście i szukam pomocy w tym temacie. Od dłuższego czasu marzę o tym, aby nauczyć się grać na tym pięknym instrumencie, jednak nie mam żadnego doświadczenia w muzyce. Chciałbym poznać podstawy gry na gitarze, nauczyć się akordów i technik gry. Niestety, nie mam nikogo w swoim otoczeniu, kto mógłby mi pomóc w tym zakresie. Dlatego też zwracam się do Was, szanowni forumowicze, o pomoc. Czy możecie polecić mi jakieś dobre szkoły muzyczne lub nauczycieli gry na gitarze w Trójmieście? Może ktoś z Was jest sam nauczycielem lub ma znajomego, który mógłby mi pomóc? Chętnie też przyjmę wszelkie porady i wskazówki od osób, które już grają na gitarze. Jestem otwarty na wszelkie sugestie i dzięki nim będę mógł rozpocząć swoją przygodę z grą na gitarze. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i mam nadzieję, że dzięki Wam spełnię swoje marzenie o nauce gry na tym pięknym instrumencie.