nauka gry na gitarze basowej kraków

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Anastazja_89

nauka gry na gitarze basowej kraków

Post autor: Anastazja_89 »

Siema :) Jestem kobietą i chciałabym nauczyć się grać na gitarze basowej w Krakowie. Od dłuższego czasu fascynuje mnie ten instrument i chciałabym w końcu zacząć swoją przygodę z muzyką. Niestety, nie mam żadnego doświadczenia w grze na gitarze, dlatego potrzebuję pomocy w znalezieniu odpowiedniego nauczyciela lub szkoły muzycznej, która oferuje naukę gry na gitarze basowej w Krakowie. Chciałabym znaleźć kogoś, kto będzie w stanie przekazać mi podstawy gry, ale jednocześnie będzie cierpliwy i wyrozumiały dla początkującego ucznia. Mam nadzieję, że dzięki pomocy na forum uda mi się znaleźć odpowiedniego nauczyciela lub szkołę muzyczną, dzięki czemu będę mogła spełnić swoje marzenie o nauce gry na gitarze basowej. Zależy mi na tym, aby nauka była efektywna i przyjemna, dlatego też szukam sprawdzonej i profesjonalnej pomocy. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady od osób, które mają doświadczenie w nauce gry na gitarze basowej w Krakowie. Dziękuję z góry za pomoc! :)