nalepsze gry

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Janusz

nalepsze gry

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Chciałem się przywitać i poznać waszych ulubionych gier. Jestem wielkim fanem gier komputerowych i konsolowych od dziecka, więc mam nadzieję, że znajdę tutaj wiele ciekawych propozycji.

Ostatnio grałem w "The Witcher 3" i muszę przyznać, że to jedna z najlepszych gier, jakie miałem okazję przetestować. Świat, fabuła, postacie - wszystko w tej grze jest genialne. A wy jakie macie ulubione gry? Chętnie poznam wasze opinie i zobaczę, czy mamy podobne gusta.

Zawsze lubiłem gry z otwartym światem, więc "Assassin's Creed" czy "GTA" również są na mojej liście ulubionych. Ale ostatnio zacząłem też eksperymentować z grami niezależnymi i muszę przyznać, że są naprawdę interesujące. "Celeste" czy "Hollow Knight" to tylko kilka przykładów, które mnie zachwyciły.

A wy jakie gry polecacie? Chętnie poszerzę swoją kolekcję i spróbuję czegoś nowego. Mam nadzieję, że będziemy mogli wymieniać się opiniami i polecać sobie nawzajem najlepsze tytuły. Do zobaczenia na forum! 😉