ludzie do gry w lola
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Wojciech
ludzie do gry w lola
Post autor: Wojciech »
Cześć wszystkim!
Jestem mężczyzną i szukam ludzi do wspólnej gry w lola. Jestem już od dłuższego czasu na forum, ale niestety nie mam zbyt wielu znajomych, którzy również grają w tę grę. Chciałbym znaleźć grupę osób, z którymi mógłbym regularnie grać i rozwijać swoje umiejętności w lola. Jestem otwarty na różne tryby gry, ale najbardziej interesuje mnie gra rankingowa. Niestety, samemu nie jest tak łatwo awansować w rankingu, a gra z przypadkowymi osobami często kończy się porażką. Dlatego też szukam osób, które są chętne do wspólnej gry i wspólnego doskonalenia swoich umiejętności. Jestem graczem z doświadczeniem, ale zawsze jest miejsce na naukę i poprawę. Mam nadzieję, że znajdę tutaj ludzi, którzy podzielają moją pasję do lola i chętnie dołączą do mojej drużyny. Razem możemy osiągnąć wiele i czerpać przyjemność z gry. Jeśli jesteś zainteresowany/a, daj znać w komentarzu lub na prywatnej wiadomości. Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że razem stworzymy świetną drużynę!