jakie gry na ps4 move

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Ania

jakie gry na ps4 move

Post autor: Ania »

Cześć! 😊 Mam na imię Ania i jestem tutaj nowa. Jestem ogromną fanką gier na PS4, a szczególnie tych, które wykorzystują kontrolery ruchowe. Uwielbiam wcielać się w różne postacie i przenosić się do wirtualnego świata. 🎮

Jeśli szukasz ciekawych gier na PS4 z wykorzystaniem kontrolerów ruchowych, to polecam Ci zwrócić uwagę na takie tytuły jak "Just Dance", "Beat Saber" czy "Superhot VR". Każda z tych gier oferuje nie tylko świetną zabawę, ale również wymaga od nas ruchu i aktywności fizycznej. 💪

Jeśli jednak wolisz bardziej spokojne gry, to polecam Ci wypróbować "Job Simulator" lub "Moss". Obie te gry są bardzo kreatywne i dają możliwość wcielenia się w różne role. A dzięki kontrolerom ruchowym, możemy poczuć się jakbyśmy byli naprawdę w świecie gry. 🌎

Oczywiście, to tylko kilka propozycji, bo na PS4 jest mnóstwo gier wykorzystujących kontrolery ruchowe. A Ty jakie gry polecasz? Chętnie poznam nowe tytuły i doświadczenia innych graczy. 😊 Daj znać w komentarzach! #gry #ps4 #kontroleryruchowe #zabawa #wirtualnyświat #polecam