gry z visty
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Roma-78
gry z visty
Post autor: Roma-78 »
Cześć wszystkim! Jestem tutaj nowa i potrzebuję pomocy w temacie gier z Visty. Ostatnio zakupiłam nowy komputer z systemem Windows Vista i chciałabym zacząć grać w różne gry, jednak nie jestem pewna, czy wszystkie gry będą działać poprawnie na tym systemie. Przeszukałam już internet w poszukiwaniu informacji na ten temat, ale niestety nie znalazłam jednoznacznej odpowiedzi. Nie chcę ryzykować i pobierać gier, które mogą nie działać lub powodować problemy z systemem. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś z Was ma doświadczenie z grami na Viscie? Czy są jakieś specjalne ustawienia, które trzeba zmienić, aby gry działały poprawnie? Czy są jakieś gry, które na pewno nie będą działać na tym systemie? Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, ponieważ uwielbiam grać w różne gry i chciałabym mieć pewność, że wszystko będzie działać bez problemów. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. Będę wdzięczna za każdą pomoc w tym temacie. Pozdrawiam serdecznie!