gry w których jesteś zwierzęciem
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Dorota-94
gry w których jesteś zwierzęciem
Post autor: Dorota-94 »
Cześć wszystkim!
Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie gier, w których wcielamy się w zwierzęta. Ostatnio zainteresowałam się tą tematyką i chciałabym spróbować swoich sił w tego typu grach. Jednak nie mam pojęcia, od czego zacząć i jakie tytuły wybrać. Czy ktoś może polecić mi jakieś ciekawe gry, w których mogę wcielić się w różne zwierzęta? Chciałabym, aby gra była wciągająca, ale jednocześnie niezbyt skomplikowana, ponieważ jestem początkującą graczką. Zależy mi również na grafice i oprawie dźwiękowej, aby w pełni móc się wczuć w rolę zwierzęcia. Czy istnieją gry, w których możemy wybierać pomiędzy różnymi gatunkami zwierząt? Czy są też takie, w których możemy rozwijać swoje umiejętności i zdobywać nowe umiejętności? Bardzo zależy mi na Waszych rekomendacjach, ponieważ chcę znaleźć grę, która będzie dla mnie idealna. Będę wdzięczna za każdą pomoc i sugestie. Dziękuję z góry!