gry w biedronce listopad 2019
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Beata_90
gry w biedronce listopad 2019
Post autor: Beata_90 »
Witam ;D Jestem kobietą i chciałabym poruszyć temat gier w biedronce listopad 2019. Ostatnio zauważyłam, że w sklepie pojawiło się wiele nowych tytułów, które bardzo mnie zainteresowały. Niestety, nie mam zbyt dużego doświadczenia w grach i nie wiem, które z nich warto zakupić. Chciałabym dowiedzieć się od innych graczy, które gry są warte uwagi i dlaczego. Czy są to gry zręcznościowe, logiczne czy może przygodowe? Czy są odpowiednie dla różnych grup wiekowych? Czy są dostępne w wersji dla jednego gracza czy też można w nie grać w trybie wieloosobowym? Jestem również ciekawa, czy są to gry, które można łatwo opanować czy też wymagają dużego zaangażowania i umiejętności. Chciałabym również dowiedzieć się, czy są to gry, które można grać na różnych platformach, czy tylko na komputerze czy też na konsoli. Zależy mi na opinii osób, które już miały styczność z tymi grami i mogą mi polecić te najbardziej interesujące. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i porady, które pomogą mi dokonać właściwego wyboru. Dziękuję z góry za pomoc!