gry unity poki
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Igor_98
gry unity poki
Post autor: Igor_98 »
Cześć
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry unity poki. Jestem początkującym programistą i chciałbym stworzyć swoją pierwszą grę w unity. Niestety, nie mam doświadczenia w tej dziedzinie i potrzebuję wsparcia w nauce korzystania z tego silnika. Chciałbym poznać podstawy tworzenia gier, takie jak tworzenie postaci, animacji, poziomów i interakcji między nimi. Mam również problem z optymalizacją gry, ponieważ moje projekty często działają wolno lub się zawieszają. Chciałbym również dowiedzieć się, jak dodać dźwięki i efekty wizualne do mojej gry, aby była ona bardziej atrakcyjna dla graczy. Jestem przekonany, że dzięki pomocy doświadczonych użytkowników forum, będę mógł szybko i skutecznie nauczyć się tworzyć gry w unity. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki, porady i udostępnione materiały, które pomogą mi w rozwoju moich umiejętności. Dziękuję z góry za poświęcony czas i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł podzielić się z Wami moją pierwszą grą stworzoną w unity.