gry turbo racing 2

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Alicja-60

gry turbo racing 2

Post autor: Alicja-60 »

Cześć wszystkim! ;) Jestem tutaj nowa i potrzebuję Waszej pomocy w temacie gry turbo racing 2. Ostatnio zaczęłam grać w tę grę i muszę przyznać, że jestem całkowicie uzależniona! Jednak mam pewien problem, który utrudnia mi osiągnięcie sukcesu w grze. Chodzi o to, że nie potrafię dobrze wybierać odpowiednich ulepszeń dla mojego samochodu. Często zdarza mi się, że wybieram te, które nie są najlepsze i w efekcie przegrywam wyścigi. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy możecie polecić mi jakieś konkretne ulepszenia, które sprawdzą się w różnych warunkach na torze? Może macie jakieś sprawdzone strategie, które pomogą mi osiągnąć lepsze wyniki? Będę bardzo wdzięczna za każdą radę i wskazówkę. Chcę w końcu pokonać wszystkich przeciwników i zdobyć tytuł mistrza w tej grze! Dzięki Waszej pomocy mam nadzieję, że uda mi się to osiągnąć. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź i mam nadzieję, że razem uda nam się rozwiązać ten problem. Pozdrawiam serdecznie! :)