Chciałbym podzielić się z wami moją opinią na temat gier strzelanek z 2016 roku. Muszę przyznać, że ten rok był naprawdę udany dla miłośników tego gatunku. Wiele świetnych tytułów pojawiło się na rynku, a ja miałem okazję zagrać w większość z nich.
Moim zdaniem, jedną z najlepszych gier strzelanek z 2016 roku jest "Overwatch". Ta gra jest po prostu genialna! Świetna grafika, różnorodne postacie i emocjonujące rozgrywki sprawiają, że nie mogę się od niej oderwać. Polecam ją każdemu, kto jeszcze nie miał okazji zagrać.
Kolejną grą, która mnie zachwyciła, jest "Battlefield 1". Ta produkcja przenosi nas w czasy I wojny światowej i robi to w niesamowity sposób. Realistyczna grafika, wciągająca kampania i tryb multiplayer, który zapewnia mnóstwo emocji - to wszystko sprawia, że "Battlefield 1" jest jedną z najlepszych gier strzelanek w historii.
Nie mogę też nie wspomnieć o "Doom". Ta gra to po prostu masakra! Dosłownie i w przenośni. Szybka akcja, brutalne walki i niesamowita muzyka - to wszystko sprawia, że "Doom" to prawdziwa gratka dla fanów strzelanek.
Oczywiście, nie mogę wymienić wszystkich świetnych gier strzelanek z 2016 roku, ale te trzy tytuły z pewnością zasługują na uwagę. A wy jakie gry strzelanki z tego roku polecacie? Chętnie poznam wasze opinie i doświadczenia. Do zobaczenia na forum!