gry podobne do metina 2
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Laura69
gry podobne do metina 2
Post autor: Laura69 »
Hej!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w znalezieniu gry podobnej do metina 2. Jestem fanem gier MMORPG i od dłuższego czasu szukam nowej gry, która wciągnie mnie na długie godziny. Metin 2 był moją ulubioną grą przez wiele lat, jednak ostatnio zaczęłam odczuwać monotonię i potrzebuję odmiany. Chciałabym znaleźć grę, która będzie miała podobny klimat i system rozwoju postaci, ale jednocześnie będzie nowoczesna i wciągająca. Przeszukałam już wiele forów i stron internetowych, ale nie mogę znaleźć niczego, co spełniałoby moje oczekiwania. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia i może polecić mi jakąś grę, która przypadnie mi do gustu? Będę wdzięczna za każdą sugestię i poradę. Chcę znaleźć grę, która pozwoli mi się zrelaksować i zapomnieć o codziennych problemach. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć nową ulubioną grę. Dziękuję z góry za każdą odpowiedź!