Jestem fanem gier RPG, szczególnie tych z elementami humoru i satyry. Uwielbiam też rozwijanie swojego bohatera i zdobywanie coraz to lepszych umiejętności. Dlatego też gry typu Hero Zero i SFGAME są dla mnie idealne. Jednakże, chciałbym spróbować czegoś nowego, ale wciąż w podobnym stylu.
Zależy mi na grze, która będzie miała ciekawą fabułę, różnorodne zadania do wykonania oraz możliwość rozwijania swojego bohatera. Ważne jest dla mnie też, aby gra była wciągająca i miała aktywną społeczność graczy. Chciałbym mieć możliwość współpracy z innymi graczami oraz rywalizacji w różnych rankingach.
Jestem przekonany, że na tym forum znajdę wielu doświadczonych graczy, którzy będą w stanie polecić mi jakieś ciekawe gry. Będę wdzięczny za każdą sugestię i chętnie przetestuję wszystkie polecane przez Was tytuły. Dzięki Waszej pomocy mam nadzieję, że uda mi się znaleźć nową grę, która wciągnie mnie na długie godziny.
Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że wspólnie uda nam się znaleźć grę, która spełni moje oczekiwania. Czekam na Wasze propozycje!