gry plejdo dentysta
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Zbigniew1969
gry plejdo dentysta
Post autor: Zbigniew1969 »
Siema ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry plejdo dentysta. Ostatnio zacząłem grać w tę grę i jestem z niej bardzo zadowolony. Jednak ostatnio natknąłem się na pewien problem, który utrudnia mi dalszą rozgrywkę. Otóż, nie potrafię poradzić sobie z jednym z poziomów, w którym muszę wyleczyć zęby pacjentowi. Próbowałem już wielu sposobów, ale za każdym razem kończy się to niepowodzeniem. Nie wiem, czy robię coś źle czy może po prostu brakuje mi jakiejś kluczowej umiejętności. Dlatego też zwracam się do Was, drodzy użytkownicy forum, o pomoc. Może ktoś z Was już przeszedł ten poziom i mógłby mi podpowiedzieć, jak go przejść? Będę bardzo wdzięczny za każdą radę i wskazówkę. Chciałbym kontynuować grę, ale bez przejścia tego poziomu nie jest to możliwe. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i dzięki temu będę mógł cieszyć się dalszą rozgrywką. Z góry dziękuję za każdą pomoc i czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie!