Mój główny cel to znalezienie gier, które będą odpowiednie dla dzieci w wieku szkolnym, czyli około 10-12 lat. Chciałabym, aby były to gry, które będą nie tylko ciekawe i wciągające, ale również bezpieczne dla moich dzieci. Zależy mi na tym, aby nie zawierały przemocy, wulgaryzmów czy innych treści nieodpowiednich dla młodego wieku.
Jestem świadoma, że rynek gier komputerowych jest ogromny i ciężko jest się w nim połapać. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do innych użytkowników forum. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia i może polecić mi jakieś tytuły? Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i rady.
Chcę, aby moje dzieci miały możliwość spędzania czasu przyjemnie i jednocześnie rozwijająco. Wiem, że gry komputerowe mogą być świetnym narzędziem do nauki i rozwijania umiejętności, dlatego też chcę wybrać dla nich odpowiednie tytuły. Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się znaleźć gry, które spełnią moje oczekiwania i będą odpowiednie dla moich dzieci.
Dziękuję z góry za wszelką pomoc i sugestie. Czekam na Wasze odpowiedzi i mam nadzieję, że wspólnie uda nam się znaleźć odpowiednie gry pc dla młodzieży. Jeszcze raz cześć i dzięki za poświęcony czas!