gry na nintendo switch
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Oliwia1965
gry na nintendo switch
Post autor: Oliwia1965 »
Siema!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry na nintendo switch. Ostatnio zakupiłam tę konsolę i jestem z niej bardzo zadowolona, jednak mam problem z wyborem odpowiednich gier. Chciałabym znaleźć tytuły, które będą odpowiednie dla mnie jako kobiety, ale jednocześnie nie chcę ograniczać się tylko do gier typowo "dla dziewczyn". Chciałabym znaleźć coś, co będzie mnie wciągać i dostarczać emocji, ale jednocześnie nie będzie zbyt brutalne czy przerażające. Mam też pewne wątpliwości co do wyboru gier dla dzieci, ponieważ mam młodszego brata, który również chciałby grać na mojej konsoli. Czy jest jakaś opcja, która pozwoli mi na dostosowanie poziomu trudności lub zawartości dla dzieci? Chciałabym również dowiedzieć się, jakie są najlepsze gry multiplayer na switcha, ponieważ często gram z przyjaciółmi i chciałabym mieć możliwość wspólnej zabawy. Z góry dziękuję za pomoc i wszelkie sugestie!