gry na nintendo switch strzelanki
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Marian-76
gry na nintendo switch strzelanki
Post autor: Marian-76 »
Cześć! Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gier na Nintendo Switch, a konkretnie w kategorii strzelanek. Ostatnio zakupiłem tę konsolę i jestem z niej bardzo zadowolony, jednak mam problem z wyborem odpowiednich gier. Chciałbym znaleźć tytuły, które będą wciągające, ale jednocześnie niezbyt brutalne, ponieważ gram również w obecności mojej rodziny. Przeszukałem już internet i znalazłem kilka propozycji, ale nie jestem pewien, czy będą one odpowiednie dla mnie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w grach na Switchu i może polecić mi jakieś tytuły? Chętnie poznam Wasze opinie i sugestie. Zależy mi na grach, które będą miały ciekawą fabułę, ale jednocześnie będą wymagały od gracza umiejętności i refleksu. Chciałbym również uniknąć gier, które są zbyt łatwe lub zbyt trudne. Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję za wszelkie rady i wskazówki. ;D