gry monkey go happy 3

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Martyna1970

gry monkey go happy 3

Post autor: Martyna1970 »

Hej! ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry "Monkey Go Happy 3". Jestem na forum, ponieważ jestem ogromną fanką tej gry i chciałabym poznać więcej osób, które również ją uwielbiają. Niestety, mam problem z przejściem jednego z poziomów i nie mogę znaleźć rozwiązania. Próbowałam już różnych sposobów, ale bezskutecznie. Jestem bardzo zmotywowana, aby ukończyć tę grę, ponieważ uwielbiam wyzwania i nie lubię się poddawać. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tej grze i będzie w stanie podpowiedzieć mi jak przejść ten trudny poziom? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się ukończyć tę grę i cieszyć się jej kolejnymi poziomami. Dziękuję z góry za każdą odpowiedź i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy będę mogła kontynuować swoją przygodę z grą "Monkey Go Happy 3". Pozdrawiam serdecznie! :)