gry latanie samolotem pasażerskim
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Ludwik1984
gry latanie samolotem pasażerskim
Post autor: Ludwik1984 »
Hej!
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry latanie samolotem pasażerskim. Ostatnio zakupiłem tę grę, ponieważ od zawsze fascynowało mnie latanie i chciałem poczuć się jak prawdziwy pilot. Niestety, po kilku próbach okazało się, że nie jest to takie proste, jak myślałem. Mam problem z utrzymaniem odpowiedniej wysokości i kierunku lotu, a także z lądowaniem. Nie wiem, czy to kwestia ustawień w grze czy po prostu braku umiejętności. Chciałbym się nauczyć jak najlepiej sterować samolotem i wykonywać różne manewry, ale nie wiem od czego zacząć. Może ktoś z Was ma już doświadczenie w tej grze i mógłby mi udzielić kilku porad? Chciałbym również poznać różne triki i sztuczki, które ułatwią mi latanie. Jestem otwarty na wszelkie sugestie i wskazówki, ponieważ chcę jak najlepiej opanować tę grę i cieszyć się nią w pełni. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za każdą odpowiedź!