gry i aplikacje vr

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Cecylia85

gry i aplikacje vr

Post autor: Cecylia85 »

Hej! 😃 Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry i aplikacje vr. Ostatnio zainteresowałam się technologią wirtualnej rzeczywistości i chciałabym spróbować swoich sił w grach i aplikacjach vr. Niestety, nie mam zbyt dużego doświadczenia w tym temacie i potrzebuję porady od osób, które już miały styczność z tą technologią. Chciałabym dowiedzieć się, jakie gry i aplikacje są warte uwagi, jakie są najlepsze urządzenia do vr oraz jakie są najważniejsze elementy, na które powinnam zwrócić uwagę przy wyborze odpowiedniego sprzętu. Jestem również ciekawa, jakie są koszty związane z grami i aplikacjami vr oraz czy są one dostępne dla różnych platform. Chciałabym również poznać opinie innych użytkowników na temat swoich ulubionych gier i aplikacji vr. Zależy mi na tym, aby poznać jak najwięcej informacji na temat tej fascynującej technologii, aby móc w pełni cieszyć się jej możliwościami. Będę wdzięczna za wszelką pomoc i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Dziękuję z góry! 😊