gry dwuosobowe siatkówka
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Lidia76
gry dwuosobowe siatkówka
Post autor: Lidia76 »
Cześć!
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry dwuosobowej siatkówki. Ostatnio zaczęłam grać w tę dyscyplinę ze swoim partnerem i bardzo mi się spodobała. Jednak nie jestem w pełni zaznajomiona z zasadami i technikami tej gry. Chciałabym się dowiedzieć więcej na temat strategii, taktyki oraz sposobów na poprawę swoich umiejętności. Mam również problem z doborem odpowiedniego sprzętu, ponieważ nie wiem na co zwracać uwagę przy wyborze rakietki czy piłki. Jestem pewna, że na forum znajdę osoby, które mają większe doświadczenie w grze w siatkówkę i chętnie podzielą się swoją wiedzą i poradami. Chciałabym również poznać opinie innych graczy na temat różnych marek sprzętu, aby dokonać najlepszego wyboru. Liczę na Waszą pomoc i dzięki niej mam nadzieję, że będę mogła rozwijać swoje umiejętności w grze dwuosobowej siatkówki. Z góry dziękuję za wszelkie rady i wskazówki!