gry dwaj więźniowie

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Fryderyk-62

gry dwaj więźniowie

Post autor: Fryderyk-62 »

Cześć ;) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry dwaj więźniowie. Ostatnio zacząłem grać w tę grę i jestem zafascynowany jej fabułą i mechaniką. Jednakże, mam pewne problemy z przejściem niektórych poziomów. Szczególnie zmagam się z wyzwaniem, gdzie muszę uciec z więzienia. Próbowałem już różnych sposobów, ale za każdym razem kończy się to moim złapaniem przez strażników. Nie wiem, czy robię coś źle czy może jest jakiś ukryty sposób na ucieczkę. Chciałbym prosić o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. Może ktoś już przeszedł ten poziom i mógłby mi podpowiedzieć, jak to zrobić? Jestem bardzo zmotywowany do dalszej gry, ale ta przeszkoda mnie zniechęca. Liczę na wsparcie i rady od bardziej doświadczonych graczy. Z góry dziękuję za każdą pomoc i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy uda mi się przejść ten trudny poziom i cieszyć się dalszą rozgrywką. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję za uwagę.