gry być mamą
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
cecylia
gry być mamą
Post autor: cecylia »
Siema
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry być mamą. Jestem w ciąży i niedługo zostanę mamą po raz pierwszy. Chociaż bardzo się cieszę z nadchodzącego macierzyństwa, to jednocześnie czuję się trochę przestraszona i niepewna. Nie mam w swoim otoczeniu żadnych doświadczonych mam, które mogłyby mi udzielić rad i wsparcia. Dlatego też postanowiłam szukać pomocy na forum. Chciałabym dowiedzieć się jak najlepiej przygotować się do roli matki, jakie są najważniejsze rzeczy, o których powinnam pamiętać, jakie są najczęstsze wyzwania, z którymi muszą zmierzyć się nowe mamy. Chciałabym również poznać opinie innych mam na temat różnych produktów dla niemowląt, aby móc dokonać najlepszych wyborów dla mojego dziecka. Jestem bardzo wdzięczna za wszelką pomoc i wsparcie, które mogę otrzymać od doświadczonych mam na forum. Dzięki nim mam nadzieję, że będę lepiej przygotowana na przyjście mojego dziecka na świat i będę mogła cieszyć się macierzyństwem w pełni.