gadżety z gry gothic

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Marcin

gadżety z gry gothic

Post autor: Marcin »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Marcin i jestem wielkim fanem gry Gothic. Od lat śledzę jej rozwój i z niecierpliwością czekam na kolejne części. Ale dzisiaj chciałbym porozmawiać z Wami o czymś innym - gadżetach związanych z tą grą!

Nie wiem jak Wy, ale ja uwielbiam kolekcjonować różnego rodzaju gadżety związane z moimi ulubionymi grami. A w przypadku Gothica jest tego naprawdę sporo do wyboru! Od figurek bohaterów, przez plakaty, po kubki czy koszulki z motywami z gry.

Moim ulubionym gadżetem jest zdecydowanie figurka Strażnika z pierwszej części gry. Jest wykonana z dużą dbałością o szczegóły i wygląda bardzo imponująco na półce. Ale nie tylko ja mam takie zdanie, bo często znajomi pytają mnie skąd mam tę figurkę i gdzie można ją kupić.

Oprócz tego mam też kilka plakatów z różnych części Gothica, które ozdabiają moje ściany. A na biurku stoi mój ulubiony kubek z motywem smoka, który zawsze towarzyszy mi podczas grania w tę grę.

A Wy, jakie gadżety związane z Gothiciem macie w swojej kolekcji? Może macie jakieś ciekawe pomysły na nowe gadżety? Podzielcie się nimi w komentarzach! A jeśli ktoś jeszcze nie ma żadnego gadżetu związanego z tą grą, to polecam zacząć kolekcjonować - to świetna zabawa i sposób na wyrażenie swojej pasji do Gothica. 😎

Pozdrawiam wszystkich fanów gry i życzę miłego dnia! 😉