Cześć wszystkim!

Mam na imię Janusz i jestem wielkim fanem gier związanych z Harrym Potterem.

Od najmłodszych lat fascynowała mnie magia i przygody czarodzieja z Hogwartu. Teraz, dzięki grze "Harry Potter: Magic Awakened" mogę wcielić się w rolę ucznia szkoły magii i odkrywać tajemnice magicznego świata.
Gra jest niesamowicie wciągająca i pełna wrażeń. Każdy kto jest fanem sagi o Harrym Potterze powinien ją wypróbować!

Wcielając się w postać ucznia, możemy uczestniczyć w lekcjach, wykonywać zadania, a nawet stawić czoła złym czarodziejom. A wszystko to w pięknej oprawie graficznej, która przenosi nas prosto do świata czarów i magii.
Nie mogę się doczekać, aż będę mógł podzielić się swoimi wrażeniami z innymi fanami gry. A może ktoś z Was już gra i chciałby się podzielić swoimi doświadczeniami? Czekam na Wasze komentarze!

Wierzę, że razem możemy stworzyć niesamowitą społeczność miłośników gier związanych z Harrym Potterem.
Zapraszam wszystkich do dyskusji na forum w temacie "empik gry harry potter". Będzie mi bardzo miło poznać innych fanów i wymienić się opiniami na temat tej wspaniałej gry.

Do zobaczenia!