dlugie gry planszowe
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Antonina1971
dlugie gry planszowe
Post autor: Antonina1971 »
Hej!
Szukam pomocy w temacie długich gier planszowych. Jestem wielką fanką gier planszowych, ale ostatnio zaczęłam szukać czegoś bardziej wymagającego i dłuższego. Chciałabym znaleźć grę, która pochłonie mnie na dłużej i będzie stanowiła wyzwanie dla mojego umysłu. Przeszukałam już wiele forów i recenzji, ale ciężko jest znaleźć dokładne informacje o długości gry. Nie chcę kupować czegoś, co po kilku rozgrywkach się znudzi. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy możecie polecić mi jakieś długie gry planszowe, które Waszym zdaniem są warte uwagi? Może macie jakieś sprawdzone tytuły, które zapewnią mi wiele godzin świetnej zabawy? Zależy mi na różnorodności i ciekawych mechanikach, ale przede wszystkim na długości rozgrywki. Będę wdzięczna za każdą sugestię i dzielenie się swoimi doświadczeniami. Dzięki Waszej pomocy mam nadzieję znaleźć idealną grę, która spełni moje oczekiwania. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź!