auta gry friv
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
arkadiusz_93
auta gry friv
Post autor: arkadiusz_93 »
Cześć
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie auta gry friv. Ostatnio zacząłem grać w tę grę i jestem z niej bardzo zadowolony. Jednak ostatnio zauważyłem, że moje auto nie jest już tak szybkie jak na początku. Próbowałem już różnych trików i ulepszeń, ale nie przyniosły one oczekiwanych rezultatów. Nie mam też zbyt dużo doświadczenia w grach samochodowych, więc nie wiem, co mogę zrobić, aby poprawić osiągi mojego pojazdu. Chciałbym więc prosić o pomoc w tym temacie od bardziej doświadczonych graczy. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone sposoby na ulepszenie auta w grze friv? Będę wdzięczny za każdą radę i wskazówkę, która pozwoli mi osiągnąć lepsze wyniki w wyścigach. Chcę w końcu pokonać swoich znajomych i zdobyć pierwsze miejsce na liście najlepszych graczy. Dlatego też liczę na Waszą pomoc i dzięki z góry za każdą udzieloną mi radę. Pozdrawiam i czekam na Wasze odpowiedzi!