gry karciane na windows 8

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Agnieszka_93

gry karciane na windows 8

Post autor: Agnieszka_93 »

Witam ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gry karciane na Windows 8. Ostatnio zakupiłam nowy laptop z systemem Windows 8 i chciałabym zacząć grać w ulubione gry karciane, jednak nie jestem pewna, czy będą one działać poprawnie na tym systemie. Próbowałam już kilka razy zainstalować różne gry, ale niestety niektóre z nich nie chcą się uruchomić lub wyświetlają błędy. Jest to dla mnie bardzo frustrujące, ponieważ uwielbiam spędzać czas grając w karty i chciałabym mieć możliwość robienia tego na moim nowym laptopie. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu rozwiązania tego problemu. Może ktoś z Was miał podobne doświadczenia i będzie w stanie mi pomóc? Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i porady dotyczące gier karcianych na Windows 8. Zależy mi na tym, aby móc cieszyć się grą bez żadnych przeszkód i problemów. Liczę na Waszą pomoc i z góry dziękuję za poświęcony czas. Pozdrawiam serdecznie!