zestaw do gry boule

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Stanisław_66

zestaw do gry boule

Post autor: Stanisław_66 »

Cześć ;) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie zestawu do gry boule. Ostatnio zacząłem interesować się tą grą i chciałbym zacząć ją regularnie uprawiać ze znajomymi. Niestety, nie mam pojęcia jaki zestaw wybrać. Przeszukałem już wiele sklepów internetowych, ale jestem zdezorientowany różnorodnością ofert. Nie wiem, na co zwracać uwagę przy wyborze kulek, jakiej wielkości powinien być zestaw, czy lepsze są kule metalowe czy plastikowe. Chciałbym również dowiedzieć się, jakie są różnice między poszczególnymi rodzajami boule i jakie są ich zalety i wady. Jestem kompletnie zielony w tym temacie, dlatego potrzebuję pomocy od osób, które mają już doświadczenie w grze boule. Chciałbym mieć pewność, że wybiorę odpowiedni zestaw, który będzie mi służył przez wiele lat. Liczę na Waszą wiedzę i porady, aby móc cieszyć się grą w boule w pełni. Z góry dziękuję za pomoc!