gry dla dziewczyn konie i kucyki
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Lech
gry dla dziewczyn konie i kucyki
Post autor: Lech »
Siema
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry dla dziewczyn konie i kucyki. Moja siostra jest ogromną fanką tych zwierząt i niedawno dostała komputer, na którym chciałaby grać w gry związane z jej ulubionymi zwierzętami. Niestety ja nie mam pojęcia o tego typu grach, a ona nie jest jeszcze w stanie samodzielnie znaleźć odpowiednich tytułów. Dlatego zwracam się do Was, drodzy użytkownicy forum, o pomoc w znalezieniu gier, które będą odpowiednie dla mojej siostry. Chciałbym, aby były to gry przyjazne dla dzieci, ale jednocześnie ciekawe i rozwijające. Moja siostra jest bardzo wrażliwa i nie chcę, aby grała w coś, co mogłoby ją zasmucić lub przestraszyć. Zależy mi również na tym, aby gry były dostępne w języku polskim, ponieważ moja siostra nie zna jeszcze angielskiego. Liczę na Waszą pomoc i dziękuję z góry za wszelkie sugestie i propozycje. Może ktoś z Was ma podobne doświadczenia z grami dla dzieci i będzie w stanie polecić mi jakieś tytuły? Z góry dziękuję za każdą pomoc i mam nadzieję, że dzięki Wam uda mi się znaleźć odpowiednie gry dla mojej siostry. Pozdrawiam serdecznie!