gry na ps4 pro

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Arkadiusz1969

gry na ps4 pro

Post autor: Arkadiusz1969 »

Hej :) Jestem mężczyzną i jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie gier na ps4 pro. Ostatnio zakupiłem tę konsolę i jestem z niej bardzo zadowolony, jednak mam pewne problemy z wyborem odpowiednich gier. Jestem wielkim fanem gier, ale do tej pory grałem głównie na komputerze, więc nie mam zbyt dużego doświadczenia z grami na konsolę. Chciałbym dowiedzieć się od innych użytkowników, jakie gry polecacie na ps4 pro, które wykorzystują w pełni możliwości tej konsoli. Szukam gier z dobrą grafiką, ciekawą fabułą i wciągającym gameplayem. Chciałbym również uniknąć gier, które są słabo zoptymalizowane na ps4 pro i mogą powodować problemy z płynnością lub grafiką. Wiem, że jest wiele rankingów i recenzji w internecie, ale chciałbym usłyszeć opinie od osób, które faktycznie grały w te gry na ps4 pro. Mam nadzieję, że ktoś będzie w stanie mi pomóc i podzielić się swoimi ulubionymi tytułami. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie. Pozdrawiam!