gry dla dzieci fryzjer monster high

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
tadeusz78

gry dla dzieci fryzjer monster high

Post autor: tadeusz78 »

Witam :) Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry dla dzieci fryzjer monster high. Moja córka jest ogromną fanką tej serii i bardzo chciałbym jej sprawić przyjemność, kupując jej tę grę. Niestety, nie mam pojęcia, jaka wersja gry będzie odpowiednia dla jej wieku i umiejętności. Chciałbym również dowiedzieć się, czy gra jest odpowiednia dla dzieci w ogóle, czy może zawiera elementy nieodpowiednie dla najmłodszych. Jestem trochę zaniepokojony, ponieważ słyszałem różne opinie na temat tej gry. Nie chcę, żeby moja córka narażała się na nieodpowiednie treści. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma już doświadczenie z tą grą i może mi polecić odpowiednią wersję dla dziecka? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i porady. Chcę, żeby moja córka mogła cieszyć się grą, która jednocześnie będzie dla niej bezpieczna i odpowiednia dla jej wieku. Z góry dziękuję za pomoc!