gry w których się całuje

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
Regina1971

gry w których się całuje

Post autor: Regina1971 »

Cześć! :) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie gier, w których się całuje. Ostatnio zaczęłam grać w różnego rodzaju gry, ale zauważyłam, że wiele z nich zawiera sceny całowania. Nie jestem przeciwna temu typowi rozrywki, ale zaczęłam się zastanawiać, czy jest to odpowiednie dla mnie. Czy takie gry mogą mieć wpływ na moje postrzeganie relacji międzyludzkich? Czy powinnam unikać takich gier? Czy może są one nieszkodliwe i nie ma powodu, aby się nimi przejmować? Chciałabym poznać opinie innych osób na ten temat i dowiedzieć się, jakie są ich doświadczenia z grami, w których się całuje. Czy może ktoś z Was miał podobne wątpliwości i może mi pomóc je rozwiać? Zależy mi na zdaniu osób, które mają większe doświadczenie w grach i mogą mi podpowiedzieć, jakie są konsekwencje grania w takie tytuły. Czy może istnieją gry, które są odpowiednie dla mnie i nie zawierają scen całowania? Będę wdzięczna za wszelkie rady i sugestie. Dziękuję z góry! :)