gry discord

Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
rafal71

gry discord

Post autor: rafal71 »

Cześć wszystkim! :) Jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie gry discord. Ostatnio dołączyłem do grupy znajomych, którzy grają w różne gry na discordzie. Chciałbym dołączyć do nich, ale kompletnie nie mam pojęcia jak to zrobić. Próbowałem już kilka razy, ale za każdym razem coś mi nie wychodzi. Nie wiem jak się zarejestrować, jak dołączyć do serwera, jak znaleźć odpowiednią grę czy jak się komunikować z innymi graczami. Jestem kompletnie zielony w tym temacie i potrzebuję pomocy od podstaw. Chciałbym poznać tę platformę i zacząć grać z moimi znajomymi, ale bez pomocy nie dam rady. Mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc i udzielić wskazówek, jak poruszać się po discordzie. Jestem otwarty na wszelkie sugestie i rady, ponieważ bardzo zależy mi na tym, aby dołączyć do tej grupy i cieszyć się wspólną grą. Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję, że wkrótce będę mógł dołączyć do Was na discordzie! :)