atutek angielski gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Helena_86
atutek angielski gry
Post autor: Helena_86 »
Siema! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie atutów angielskiego w grach. Ostatnio zaczęłam grać w popularną grę online, która jest dostępna tylko w języku angielskim. Niestety, mój poziom języka nie jest jeszcze wystarczająco wysoki, aby zrozumieć wszystkie instrukcje i dialogi w grze. Często muszę korzystać z tłumacza, co utrudnia mi grę i zabiera dużo czasu. Chciałabym więc poprawić swoje umiejętności językowe, aby móc cieszyć się grą w pełni. Szukam więc atutów, które pomogą mi w szybszym przyswajaniu słownictwa i gramatyki angielskiej. Mam nadzieję, że dzięki nim będę mogła lepiej zrozumieć instrukcje i dialogi w grze, a także komunikować się z innymi graczami. Jestem przekonana, że dzięki wsparciu i wskazówkom od bardziej doświadczonych graczy, uda mi się osiągnąć swój cel. Dzięki temu będę mogła cieszyć się grą jeszcze bardziej i rozwijać swoje umiejętności językowe. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wskazówki w temacie atutów angielskiego w grach. ;D