gry internetowe po polsku
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Agata1974
gry internetowe po polsku
Post autor: Agata1974 »
Cześć wszystkim!
Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie gier internetowych po polsku. Ostatnio coraz częściej słyszę o różnego rodzaju grach dostępnych online, jednak większość z nich jest w języku angielskim, co utrudnia mi ich zrozumienie. Chciałabym spróbować swoich sił w grach, ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Szukam gier, które będą dostępne w języku polskim, aby móc w pełni cieszyć się rozgrywką i nie tracić czasu na tłumaczenie instrukcji czy dialogów. Jestem otwarta na różne gatunki gier, ale najbardziej interesują mnie te z elementami przygodowymi lub strategicznymi. Chciałabym również poznać społeczność graczy, z którymi mogłabym porozmawiać i wymieniać się doświadczeniami. Mam nadzieję, że pomożecie mi w znalezieniu ciekawych i wciągających gier po polsku, które pozwolą mi odpocząć po ciężkim dniu i rozwijać swoje umiejętności. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie!