littlest pet shop gry online po polsku
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
cecylia1988
littlest pet shop gry online po polsku
Post autor: cecylia1988 »
Witam ;D Jestem wielką fanką gier online, a szczególnie uwielbiam grać w gry związane z serią Littlest Pet Shop. Niestety, ostatnio napotkałam na pewien problem - nie mogę znaleźć żadnej gry z tej serii po polsku. Przeszukałam już wiele stron internetowych, ale niestety wszystkie gry są w języku angielskim. Jest to dla mnie sporym utrudnieniem, ponieważ nie jestem biegła w tym języku i nie jestem w stanie w pełni cieszyć się rozgrywką. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc w znalezieniu gry Littlest Pet Shop po polsku. Może ktoś z Was zna jakąś stronę lub ma informację, gdzie mogę znaleźć taką grę? Będę bardzo wdzięczna za każdą pomoc. Chciałabym móc w pełni cieszyć się grą i przeżywać przygodę z moimi ulubionymi zwierzakami w swoim rodzimym języku. Dziękuję z góry za każdą wskazówkę i mam nadzieję, że uda mi się znaleźć grę, która spełni moje oczekiwania. Pozdrawiam serdecznie!