gry logiczne iphone
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Krzysztof-90
gry logiczne iphone
Post autor: Krzysztof-90 »
Cześć! Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie gry logiczne na iPhone. Ostatnio coraz więcej czasu spędzam na grach mobilnych, a gry logiczne są moim ulubionym gatunkiem. Niestety, ostatnio mam problem z wyborem odpowiedniej gry na mój iPhone. Chciałbym znaleźć coś ciekawego, co pochłonie mnie na dłużej, ale nie mogę się zdecydować. Przeszukałem już App Store wzdłuż i wszerz, ale wybór jest ogromny, a opinie użytkowników często są podzielone. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was ma jakieś sprawdzone tytuły do polecenia? Szukam gry, która będzie nie tylko wciągająca, ale też wymagająca logicznego myślenia. Chciałbym też, żeby była w miarę nowa, bo nie lubię grać w coś, co już wszyscy przeszli. Zależy mi też na dobrej grafice i płynnej rozgrywce. Wiem, że to sporo wymagań, ale mam nadzieję, że ktoś z Was będzie w stanie mi pomóc. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady. ;D