rozmiar kart do gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Milosz-93
rozmiar kart do gry
Post autor: Milosz-93 »
Hej! Cześć wszystkim! Jestem mężczyzną i potrzebuję Waszej pomocy w temacie rozmiaru kart do gry. Ostatnio zacząłem grać w pokera ze znajomymi i zauważyłem, że moje karty są trochę mniejsze niż u innych graczy. Nie jest to duży problem, ale zaczęło mnie to irytować, ponieważ trudno mi było trzymać karty w ręce i często wypadły mi z ręki. Postanowiłem więc poszukać informacji na temat rozmiaru kart do gry i dowiedziałem się, że istnieje kilka standardowych rozmiarów, takich jak poker size czy bridge size. Jednak nie jestem pewien, jaki rozmiar będzie dla mnie najlepszy. Chciałbym mieć pewność, że wybiorę odpowiednie karty, które będą wygodne w trzymaniu i nie będą mi przeszkadzać w grze. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Jakie karty polecacie? Czy warto zainwestować w droższe karty o lepszej jakości? Będę wdzięczny za każdą radę i sugestię. Dzięki wielkie! ;D