gra w której tworzy się gry
Miejsce na chwilę relaksu… Gry na PC, konsole i inne. Polecamy, dyskutujemy, chwalimy się i przede wszystkim dobrze bawimy.
-
Pola99
gra w której tworzy się gry
Post autor: Pola99 »
Cześć wszystkim!
Jestem tutaj, ponieważ potrzebuję pomocy w temacie tworzenia gier. Jestem kobietą i od zawsze interesowałam się grami komputerowymi. Chciałabym spróbować swoich sił w tworzeniu własnych gier, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć. Nie mam żadnego doświadczenia w programowaniu czy grafice komputerowej, ale bardzo chciałabym się tego nauczyć. Mam wiele pomysłów na ciekawe gry, ale brakuje mi wiedzy i umiejętności, aby je zrealizować. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Chciałabym poznać podstawy tworzenia gier, dowiedzieć się jakie programy są potrzebne i jak zacząć pracę nad własnym projektem. Jestem pewna, że na tym forum znajdę wiele cennych wskazówek i porad, które pomogą mi rozpocząć przygodę z tworzeniem gier. Będę wdzięczna za każdą pomoc i wsparcie, które pozwolą mi spełnić moje marzenie o stworzeniu własnej gry. Dziękuję z góry za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że razem uda nam się stworzyć coś wyjątkowego!